Caterer eller hjemmelavet til julefrokosten?

Det helt store spørgsmål som mange af os kommer til at diskutere de næste par måneder er om vi skal hyre en caterer til at lave mad til julefrokost og nytårsaften. Eller om vi selv skal gøre det.

Dette spørgsmål er ikke mindre en et af de mest fundamentale spørgsmål som splitter venner og familie.

Måske er det en smule overdrevet, men det er et spørgsmål som man ser igen og igen her hen imod slutningen af året. Det er opvejningen mellem at betale for at få lavet mad – man betaler måske lidt mere, skal købe noget bestemt, men slipper så til gengæld for at bruge tiden på at tilberede det hele.

Der er mange for og imod, for mange er den største forhindring ikke prisen, men måske mere det med at man gerne vil have en julefrokost og en nytårsaften som man plejer, det vil sige at det skal enten være and eller flæskesteg, bestemte kartofler og tilbehør til det hele. Nogle af de ting man ikke får når man bestiller mad ud af huset.

På den anden side er der ikke brug for at der er to personer i køkkenet i en hel dag for at forberede og tilberede mad til en julefrokost for herefter at have en bunke af service fra tilberedningen og spisningen som skal ryddes op.

Det typiske scenarie er at der altid er en som står i køkkenet hele dagen og aftenen og som så ikke bliver en del af festen. Det er langt den største fordel ved at bestille ude fra.

Vi kan varmt anbefale at, hvis du bor i midtjylland så skal du tage fat i www.fest-diner.dk og se deres menuer. De er dygtige og de ved hvad de laver – og så skal du bare lige lære at give slip og overlade maden til andre, så får alle en god fest og man slipper for at stå i køkkenet hele dagen.