Der findes mange babyalarmer på markedet

Er du på jagt efter en ny babyalarm, så er udvalget stort og der er flere ting man skal have med i overvejelserne. Det man bl.a. skal overveje,inden man anskaffer sig en ny babyalarm er, om den mest skal bruges inden dørs eller uden dørs eller begge dele, få hjælp her. Visse babyalarmer er faktisk kun bygget til indendørs brug da de er store og klodsede samt fordi at de bruger rigtig meget batteri og typisk batterier som ikke er integrerede og ikke genopladelige.

Philips babyalarmer er et godt eksempel på babyalarmer som er bedst indendørs. De bruger typisk AA batterier også kaldet walkman batterier og de bruger rigtig meget af dem. Derfor er disse babyalarmer bedst inden dørs, men der er de så også rigtig rigtig gode og pålidelige.

Uden dørs babyalarm er der alarmer som Neonate babyalarm og Super Nova babyalarm som begge er rigtig gode uden dørs og begge har rigtig gode test resultater. Begge babyalarmer er har integrerede genopladelige batterier, som kan oplades igen og igen. Neonate babyalarm har dog den fordel at batterierne er lithium batterier hvilket betyder at de holder strøm væsentligt længere. Yderligere er rækkevidden på Neonate også noget længere.

Skal man så vælge ny eller brugt babyalarm, ja, det kommer selvfølgelig an på ens økonomi, men da det er ens børns sikkerhed vi snakker om, så anbefales det at købe en ny babyalarm.

Du finder et stort udvalg af babyalarmer på tilbud og udsalg hos http://www.babytorvet.dk/shop/frontpage.html