Det fede liv – hvordan man taber sig

Mange danskere kæmper i dag med lav selvværd og fysiske problemer. Nogle mennesker kan ikke gå ned i netto og handle og nogle mennesker føler sig så usikre på dem selv at de har problemer med at klare sig i hverdagen. Det er desværre mere og mere almindeligt at se dette som værende symptomer på fedme og overvægt.

Når man skal tabe sig skal man gøre det på en kontrolleret måde og det er vigtigt at vide hvad man gør. Den nemmeste måde at komme i gang på er ved at spise sundt og varieret. Det er muligt at købe en masse billig slankemad, så der er ingen undskyldning for ikke at spare penge samtidig med.

Men lykken kommer ikke kun af at spise grønt og groft, der skal mere motivation til, motivationen skal sikre at du holder i det lange løb. Man skulle gerne efter en slankekur være programmeret til at spise bedre fremdadrettet. Når man har mishandlet sin krop i mange år med overvægt og fedme er kroppen næsten ligeså lang tid om at komme sig igen. Det betyder at kroppen nu er forprogrammeret til at tage på, og det tager nogle år inden den forstår budskabet og ikke tager vægten på men smider det i stedet. Denne programmering er vigtig da det er den der skal til for at du i fremtiden ikke tager mere på. Der skal så lidt til.

Mens man er på slankekur er det vigtigt at det er en gradvis slankekur, det nytter ikke at stoppe fra den ene dag til den anden, man får abstinenser og vil falde tilbage til de gamle, dårlige vaner. Så få din hjerne med på ideen, så du igen kan holde til at lege med dine børn mens de er små – det går så hurtigt.