Et ægte kvindemærke!

Choise

Choise-kvinden har gjort det nemt for sig selv. Hun har nemlig med sit valg af Choise fundet sin helt egen stil – og kan være sikker på at være på forkant med sæsonens træfsikre modehits. Choise-kvinden har en eksklusiv stil, der samtidig er både behagelig og med de flotteste og hotteste design-detaljer.

Looket kan være let robust, men samtidig flor-let i oversize T-shirts. Vælg for eksempel den flotte model i grafisk monster med lange løse flagermus-ærmer og en blød V-udskæring. T-shirten er skåret med striber på skrå, så den får den helt rigtige slankende effekt. Kvaliteten er 95 procent viscose og 5 procent elastan. Det gør T-shirten til et klart førstevalg i sæsonens aktuelle garderobe. T-shirten fås både i sort-hvid og i en udgave med pink-farvet kantbånd i halsen. En superflot sag, der passer både til hverdag og selskabs-tid.

Vil du sætte endnu mere personlig etiket på din stil, så vælger du tunikaen i A-facon i sæsonens højaktuelle lysende klare farver. Brug den over et par flotte jeans og et par sko med elegant hæl – eller et par sneakers i matchende farver. En stil, der passer perfekt til Choise-kvinden, der tør lidt mere.

Choise har også toppen, der matcher til det meste. Tjek mulighederne med de ensfarvede modeller i en flot og blød kvalitet, der bare holder. Nyd også den super-feminine lime-grønne top med striber på skrå og en smart effekt med knapper ved halsen. En fantastisk komfortabel og sommerlig sag i perfekt længde og pasform. Kvaliteten er 100 procent bomuld og dermed altid et godt valg til kvinden, der gerne vil føle sig godt tilpas dagen lang.

Du finder et flot og bredt udvalg af den nyeste Choise-mode i internetbutikken www.skott.com.

Som kunde hos skott.com er det nemt og bekvemt at hygge sig med at finde lige netop den trøje eller top, der matcher resten af sæsonens garderobe. Med et enkelt klik på modellen kan du både læse om størrelse, materiale, lagerstatus og pris – og forretningen har altid åbent, når det passer ind i din hverdag.

skott.com er sikker nethandel, leveret lige til døren hos dig fra dag til dag. Du har altid fri fragt og 14 dages fortrydelsesret.