Fantastisk streetwear

Der findes utallige brands, der virkelig formår at lave store ting. Lad os bare nævne giganter som Apple, Microsoft, Lego og BBC, der jo må siges at være kendte over hele verden. Og inden for tøjverdenen er der så sandelig også mange kendte mærker, som folk over hele verden bærer. Her kunne man nævne f.eks. Levis, Fred Perry og Lacoste, der både har en fantastisk historie bag sig, men også stadig fornyr sig hver dag. Det er virkelig den slags tøjmærker, der er værd at nikke opmuntrende til.

Helt så kendt må man nok sige, at Panuu nok får svært ved at blive. Selvom de leverer fantastisk tøj og solbriller i topklasse, så er der ingen tvivl om, at der virkelig skal noget arbejde til for at skabe sig et stort internationalt klingende brand. Når det så er sagt, så synes jeg nu også, at Panuu er et mærke, som virkelig fortjener omtale og respekt.

Panuu er et nyskabende tøjmærke, der kombinerer rigtig mange fantastiske styles og nu er klar til at erobre verden – eller måske Danmark til at starte med. Det er faktisk ikke så længe siden, jeg stiftede bekendtskab med dette tøjmærke, men jeg er allerede blevet rigtig glad for Panuu. De formår virkelig at kombinere noget af det bedste fra forskellige verdener.

Eksempelvis er jeg helt vild med nogle af de veste og t-shirts, hvor der er leopard-print. Moden 2012 siger også virkelig, at der skal leopard og andre dyreprint på bordet, så der er det jo fantastisk at vi kan købe en shirt eller vest fra Panuu.

Når det kommer til priserne på tøj fra Panuu, så er der intet overraskende. Her er tale om solidt håndværk til særdeles glimrende priser. Det er ikke dyrt, men man ved alligevel, at her er der virkelig tale om tøj af god kvalitet.