Flaskeholder – din redning til hjemmebaren

I de fleste barer findes der flaskeholdere til spiritus i en eller anden forstand. Uanset størrelsen på baren er det vigtigt, at gæsterne serviceres hurtigst muligt, hvilket en flaskeholder kan hjælpe til med. I barer kan flaskeholderen ses som et arbejdsredskab, hvor det i hjemmet vil være en luksus til hjemmebaren.

I en propfyldt bar skal arbejdet udføres i højt tempo og her er det vigtigt at have det rette udstyr. Når der skal laves drinks og cocktails skal der ofte flere elementer i. For at lette arbejdet kan der med fordel anvendes en flaskeholder, hvor der eksempelvis er mulighed for at placere 4 flasker spiritus ét sted. På flaskeholderen er der dispensere til flaskerne, så man som bartender kan være sikker på, at den korrekte mængde bliver skænket. Derudover skaber flaskeholderne mere plads i baren, så det er nemmere at arbejde.

I hjemmebaren vil en flaskeholder passe perfekt ind. Det er nemt at gå til, simpelt at anvende og ser professionelt ud. Den behøver ikke kun at blive brugt til fest og arrangementer, men kan også sagtens anvendes hvis man ønsker en fyraftensdrink på en hverdagsaften. Til større arrangementer eller fest med familie og venner giver flaskeholderen også mulighed for at lave en selvbetjeningsbar, hvor der er mindre risiko for at spilde, da dispenserne sørger for at der kun bliver skænket en afmålt mængde.

En flaskeholder til fredagsbaren på arbejdspladsen er også en god idé. Så undgår man at der er én eller flere, som skal holde sig ædru til barvagten. Her kan medarbejderne selv skænke og sørge for at skifte flaskerne ud, når de tømmes. Over tid kan man udvikle på baren ved at anskaffe sig mere tilbehør i en god kvalitet, som kan holde til at blive brugt igen og igen. Til det formål kan en side som Barlife anbefales.