Homeparties

Der er ingen tvivl om, at homeparties ikke har samme kronede dage, som for blot 5 år siden. Internettet har gjort det svært for firmaer kun at lade sig være afhængige af homeparties. Internettet er den helt store “synder” for, hvorfor det er gået den vej.

Sexgyngen.dk er et landsdækkende firma med speciale i at arrangere homeparties i private hjem. Kollektionen vi medbringer til vore homeparties er nøje udvalgt og henvender sig til voksne kvinder i alle aldre, læs mere.

Det er hos Sexgyngen.dk os meget magtpåliggende at holde en sober linie i den måde vi præsenterer vore produkter på. Det være sig ved homeparties, men så sandelig også i vores internetbutik. Samtidig sætter vi kvaliteten i højsædet. Derfor er det kun varer vi selv kan stå inde for, vi sælger til dig. Alt hvad du kan købe gennem Sexgyngen.dk er testet for bl.a. nikkel og phthalater.

Måske har du prøvet at gå ind i en butik for at købe sexlegetøj, såsom dildomaskiner og har der næsten fået en følelse af, at alt vælter ned over dig fra hylderne. Helt forvirret og uden at have købt noget går man så igen. Det er ikke let at finde ud af hvad man gerne vil have, slet ikke når man ikke kan mærke varen. Det er derfor har vi gjort det til en levevej at komme ud til dig og dine veninder og præsentere produkterne. Der kan I se, mærke og høre om alle de forskellige varer – nogle varer kan man endda smage på.

Når du får besøg af en af vores dygtige sælgere er du sikker på at få en kvinde ud der ved noget om det hun fremviser, da hun er uddannet af os.

Køb på nettet

Internetbutikken er et supplement til vore homeparties. Her kan vore kunder indkøbe stort set alle de varer vi medbringer ved vore arrangementer. Butikken indeholder dog også en række produkter som vi kun forhandler via denne kanal.

Du finder næsten alt på vores hjemmeside. Kig rundt. Finder du ikke lige det, du havde tænkt dig, så send os en mail så skal vi se, om vi kan hjælpe dig.