Lækkert undertøj til mænd

Bjørn Borg er for mange synonym med underbukser – og det er da også her, at den forhenværende tennisstjerne bruger det meste af sin tid den dag i dag. Bjørn Borg sluttede nemlig tenniskarrieren i 1983, og herefter begyndte han at sælge undertøj til mænd en masse. De fleste unge mænd kender Bjørn Borg-underbukserne, og det er ikke uden grund. Undertøjet er nemlig lavet i en fortrinlig kvalitet, og det kommer i alskens farver og print.

Bjørn Borg er kendt for at levere undertøj af høj kvalitet, og mærket er kendt for at producere underbukser der er både behagelige og rigtigt komfortable. Bjørn Borg er det største undertøjsmærke til mænd i Danmark og Sverige, og de fleste unge mænd ejer da også op til flere par Bjørn Borg.

Det handler om stil

Mange mænd tænker sikkert ikke over hvordan deres undertøj ser ud, men det burde de måske. Mange kvinder vil nemlig helst ikke se på et par hvide Sloggi-underbukser – og det ser heller ikke særligt flatterende ud. Hvis du har en fed stil, og gerne vil signalere, at du har styr på tingene – så duer det ikke, at have et par slidte og grimme underbukser på.

Bjørn Borg laver underbukser i mange forskellige pasformer, og med mange forskellige mønstre og farver. Livet er for kort til kedelige underbukser, og det kvindelige køn er heller ikke begejstrede for det. Køb i stedet en håndfuld fede Bjørn Borg underbukser, og føl dig cool fra top til tå.

Kulørte sokker

Bjørn Borg laver også farverige sokker, og de passer perfekt til et pænt jakkesæt – eller sammen med et par denimshorts om sommeren. Det ser kikset og kedeligt ud, at have et par hvide tennissokker på sammen med et par shorts, hvorfor du naturligvis skal have fat i nogle sjove strømper med mønster og farver.

Gå sommeren i møde sammen med Bjørn Borg, så er du sikker på, at der ikke er nogen smalle steder. Bjørn Borg underbukser kan købes her.