Panuu – nyt og smart livsstilsbrand

Panuu er et dansk mode brand, der har en relativ kort historie, da virksomheden blev grundlagt tilbage i 2005.

Virksomheden startede ud med at designe moderne digitale ure, men har nu udvidet sig til et stort sortiment inden for tøj, hvor virksomhedens fokus også ligger nu. De har dog både tøj, men også accessories i deres sortiment, således at du også kan købe Panuu ure, armbånd, halskæder, briller, caps, tørklæder m.m. Du kan således finde alt det du skal bruge, når du køber Panuu. For Panuu handler det om at skille sig ud fra mængden og være unik.

Deres tøj er således ikke for dig, der blot ønsker at blende ind i mængden, og ikke tiltrække opmærksomhed. Hvis man køber Panuu, så er man en trendsetter, som ønsker at være unik og skille sig ud gennem sin stil. Panuu forsøger derfor heller ikke at følge de tenderser og trends, der kommer hver sæson i tøjbranchen, men de prøver derimod at skabe disse trends. De vil hele tiden være på forkant. Panuu bruger mange grafiske designs og prints i deres kollektioner, som ofte har et komisk eller humoristisk indslag.

Køb Panuu her

Især har forskellige print af en bamse været kendetegnede for deres sidste par kollektioner, og som også har været utrolige populære blandt unge mennesker i de senere år. De forsøger som nævnt hele tiden at være kreative og komme på nye idéer, og de er ikke bange for at tage chancer, da det jo er centralt for dem at skille sig ud. Dette kommer blandt andet til udtryk, når de tager en helt almindelig sort v-neck T-shirt, og tilfører en lomme med leopard print. Panuu er altså til dig, som ikke er bange for at prøve noget nyt, og som ønsker at købe et stykke tøj, som ikke alle andre har. Panuu er at finde i en række butikker rundt omkring i landet.