Slankekur, slankekur, slankekur

Alle snakker om slankekur, man kan næsten ikke åbne en web side i dag uden at der kommer en slankekur ud i hovedet på en. Det er en grå verden og det er svært at finde ud af hvad man skal tro på. Min egen hovedregel er at følge det naturlige.

Når jeg mener men skal følge det naturlige mener jeg det på to niveauer, det ene niveau er de slankekure som bygger på grøntsager og ganske almindelige varer og produkter som man finder i naturen. Ikke noget pulver eller nogle piller – det finder du ikke voksende i naturen.

Det andet niveau det skal være naturligt på er at det skal virke rigtigt at  gøre det. Eksempelvis synes jeg personligt ikke at det virker naturligt at man går på en suppekur hvor man spiser kålsuppe hver dag i 14 dage og så på den måde taber sig. Det virker bare ikke naturligt.

Dem der virker bedst for mig, er den slags kure hvor man spiser som det er meningen man skal spise, det virker bedst. Man kan sige at når man har det udgangspunkt som jeg har så er der i virkeligheden ikke så mange forskellige slankekure man kan vælge imellem. Det begrænser sig til en enkelt slankekur, men med forskellige variationer.

Det eneste der kan varieres i den slags slankekure jeg bruger er om man drikker slankende te eller kaffe. Det er noget af de småting der kan hjælpe til at gøre en slankekur en lille smule bedre, det er noget som faktisk godt kan stå for sig selv, men så er det jeg mener at man nærmer sig en gråzone.