Vær trendsætter

Når du sidder og ser MTV eller hænger ud på YouTube, og kigger forskellige musikvideoer igennem, falder du måske over ”LMFAO” med ”Sexy and I Know It” og ”Party Rock Anthem”. Med disse musikvideoer, har LMFAO skabt en trend med det, at tænke udenfor kassen, og samtidig har de gjort det farvede dyreprint meget moderne på en komisk måde.

Det er det samme mærket ”Panuu” har gjort – leget med diverse dyreprints og motiver, og fokuseret på det, at skille sig ud fra andre mærker.

Se også: Online Herremode

Panuu er et dansk mærke som blev grundlagt i 2005. De producerede oprindeligt ure, der var meget efterspurgte, men efter nogle år fik man en ny idé – måske man også skulle forsøge sig med en tøjkollektion? Panuu eksperimenterede med tanken, og begyndte derfor at producere tøj i form af jeans, t-shirts sweatshirts, veste og tanktops. Dette blev en succes, og heldigvis satte lanceringen af tøjkollektionen satte ikke en stopper for salget af ure – men derimod udviklede urene sig til en masse andre accessories, såsom caps, armbånd, halskæder, solbriller, briller, halstørklæder og en masse andet!

Panuu er et meget kendt og efterspurgt mærke i Danmark, og de har en mission om, at deres tøj skal være trendskabende – så man med Panuu på kroppen, ikke rider med på bølgen, men man derimod skaber den.

Hvis du investerer i tøj eller accessories fra Panuu, så er du sikker på, at det du køber, er af rigtig god kvalitet.

En anden fantastisk ting ved Panuu er, at det ikke koster alverden. Stilen er meget ung, men priserne svarer også til de unges budgetter, som måske er baseret på SU eller et fritidsarbejde ved siden af skolen.

Hvis du derfor ønsker at skabe en ny trend med din helt personlige stil, så skal du shoppe hos Panuu! Det koster ikke alverden, og det hele er af fantastisk kvalitet!