Ferieparat?

luggage, travel, sunlight

Så er det ved at være tid til at kufferterne eller rygsækkene skal pakkes. Sommerferiesæsonen er allerede skudt i gang. Det ved I godt. I har faktisk været på påskeferie nede sydpå, hvor I kunne se, at der allerede er mange turister på de kendte steder. I ved derfor, at I skal til at finde afbudsrejser, hvis I skal afsted her i sommerens løb.

Der er nemlig ret stor rejseaktivitet igen i år. Vi har allerede hørt om, at nogle af de store lufthavnes personale ikke kan følge med, når bagagen skal transporteres fra flyet til bagagebæltet. Der er lange ventetider. Irriterende ventetider ved de der bagagebånd.

Rejse skal vi

Travlhed i lufthavnen er dog ikke nogen grund til, at I ikke også skal ud og rejse igen i år. Det er stadigvæk muligt at finde rigtigt billige rejser. Og det vil jeg faktisk anbefale, at I gør. Ikke at jeg ikke har tillid til, at I sagtens selv kan finde billige flybilletter og logi. Der er en anden grund til min anbefaling. Den er, at det er altid sikkert at bruge et rejsebureau, når rejsen skal arrangeres i sidste øjeblik. Der vil nemlig være garanti for, at I når frem til jeres rejsemål.

Forsinkede fly

Der vil være chartrede fly, så I undgår flyforsinkelser og dermed bliver registreret som et no-show, fordi I ankommer til hotellet eller ferielejligheden udenfor check-in tiderne.

Og ja – du har regnet det ud: Du skal ikke læse og vurdere de forskellige logiers politikker, når det handler om aflysning, no-shows og skjulte afgifter. Bruger du et rejsebureau, så har det sørget for, at alt er arrangeret for dig. Du skal bare møde op til tiden i lufthavnen og så lade dig forkæle.

Er det ikke meget nemmere at rejse på ferie uden bekymringer? Det synes jeg, og jeg kan godt forstå, at mange benytter sig af muligheden.