Markela Dedopoulos i nyt job

Markela Dedopoulos hos Haldor Topsøe

En af de mere markante skikkelser i Danmarks “Corporate Communication” verden – Markela Dedopoulos – har netop tiltrådt stillingen som VP for Corporate Communications hos danske Haldor Topsøe. Om den nyoprettede stilling til Markela Dedopoulos siger virksomheden:

”Haldor Topsøe har en ambitiøs vækststrategi de kommende år, og vi ønsker derfor at styrke virksomheden globalt på kommunikations- og marketingsiden, især over for vore kunder, og har derfor hentet en stærk profil ind i Markela Dedopoulos til at klare denne udfordring,” siger Ulrik Federspiel, Executive Vice President, Haldor Topsøe.

Markela kommer direkte far en tilsvarende stilling hos Danfoss. Du kan læse mere om hende her: http://markeladedopoulos.wordpress.com/

Vi ønsker Markela Dedopoulos stort tillykke med det nye job hos den i øvrigt yderst interessante danske virksomhed, som du kan besøge på deres egen hjemmeside her.

Kommunikationsjobs er altid fascinerende, for det er her i dette krydsfelt, at en virksomheds politik og mission skal kommunikeres til både offentligheden og aktionærer, samarbejdspartnere og hvad ved jeg. Det stiller store krav til evner udi formidling, og den imponerende karriere for Markela dokumenterer tydeligt, at disse evner har hun.