Tilbyd din hjælp med lektierne på jobbi.dk

Står du og mangler en ekstra indtægt i din hverdag? Synes du, at det er interessant at være din egen chef? Har du kundskaber inden for hjælp til lektierne? Er du eksempelvis ved at uddanne dig som folkeskolelærer og mangler du noget at kunne skrive på CV’et, når du en dag er færdig med din uddannelse? Eller har du bare en viden om nogle fag, som gør dig egnet til at hjælpe andre med deres lektier? Så kan du blive lektiehjælper via jobbi.dk. Her kan du tilbyde din hjælp til eksempelvis forældre, der har svært ved at hjælpe deres børn med lektierne.

For mange forældre er det lang tid siden, at de selv har gået i skole og der er derfor meget, der er gået i glemmebogen. Det kan være hårdt for disse forældre, hvis de ikke kan hjælpe deres barn med lektierne, da de selvfølgelig ønsker den bedst mulige skolegang og fremtid for deres barn. Her vil du kunne hjælpe disse pressede forældre, hvad enten du er dygtig til matematik, dansk, engelsk eller noget helt fjerde. Det bedste ved det hele er, at du har mulighed for at være din egen chef, hvor du selv bestemmer din løn, dine arbejdstider og, hvilke jobs du vil tage.

jobbi.dk tilbyder…

…en nem og enkel måde at tjene lidt ekstra i hverdagen. Dette kan gøres via forskellige småjobs helt efter din egen interesse og ekspertiser. Tit og ofte kan man snildt have brug for en lille ekstra mønt og har du tilfældigvis kundskaber inden for f.eks. babysitning, rengøring, lektiehjælp, havearbejde eller andre områder, er jobbi.dk måske et sted for dig. Her kan du tilbyde din hjælp til forskellige småjob udbudt af private personer, der har brug for din hjælp til et ekstra pusterum i hverdagen. Det er nemt og gratis at oprette en profil og du har mulighed for være din egen chef. Du kan tilpasse dine arbejdstider, løn osv. efter dine ønsker.

Jobbi.dk som studiejob

At tilbyde andre din hjælp via jobbi.dk er eksempelvis perfekt som studiejob. Typisk er du som studerende ganske velegnet til at hjælpe andre med deres skolearbejde, og studerer du eks. i en større by som f.eks. Aarhus, så er der også ganske god chance for hurtigt og let at finde nogen, som kan have behov for din hjælp.

Fordelen ved at finde et job via en portal, som jobbi.dk er, at du selv er med til at bestemme tempoet og arbejdsmængden. Selvfølgelig skal det du tilbyder passe til behovet hos den eller de personer, som du skal hjælpe. Men i langt de fleste tilfælde vil det ikke være det store problem at få til at passe sammen. Og du i perioder f.eks. brug for at skrue lidt op for indtjeningen, eller du du simpelthen bare ekstra tid at gøre med, så kan du altid tilbyde din hjælp til mere end én person, på den måde kan du hurtigt give din indtjening et ekstra nøk op.

Det er let at komme i gang via jobbi.dk, og der er stort set altid nogen, som har brug for hjælp. Så der er ingen grund til at tøve – det er bare om at komme i gang med det samme!