Billig energimærkning i Aalborg

For mange familer i Danmark er der ikke særlig mange penge at smide rundt til alle muligt forskelige ting. Det gælder heller ikke når man skal sælge sit hus. I Aalborg har de dog en fordel.

Fordelen ved at sælge sit hus i og omkring Aalborg er at den lokale virksomhed JB Bygningsrådgivning kan lave de lovpligtige energimærker og tilstandsrapporter billigt. Det betyder for dig og din familie at der er flere penge til at betale for flytningen eller til nye møbler.

Det er ikke fordi der gås på kompromis med kvaliteten, nærmere tværtimod. Det skyldes blandt andet at når man er et lille lokalt firma, så har man ikke en masse afdelinger (regnskab, marketing, salg, osv.) som skal aflønnes. Her er der en klar fordel i at bruge det netværk af små selvstændige som findes derude.

Den lovpligtige tilstandsrapport og energimærket skal altid laves når man sælger sit hus, fordelen ved at få det lavet ved en lille virksomhed som ovennævnte er blandt andet at man får mere for pengene og der er ikke så mange interne processer der skal føles når man handler direkte med chefen for firmaet.

En af de ting som er en fordel ved JB Bygningsrådgivning er at man får rabat hvis man køber sin tilstandsrapport sammen med sit energimærke, samtidig får man så en genbesigtigelse – det betyder at når du får din tilstandsrapport, så kan du udbedre nogle af fejlene der er fundet og så få det hele vurderet igen og dermed kan du få en god og pæn tilstandsrapport, billigt, som de nye ejere af huset kan se.