Til ham du elsker

En far er ked af, at hans teenagers ikke har tid til ham, en hustru klager over, at hendes mand ikke giver hende opmærksomhed, børnene har ikke tid til deres forældre, kæresten klager over, at han arbejder for meget, bedsteforældre får ikke tid nok. Ethvert forhold har sine behov. Det er ikke muligt at opfylde hver dag, da vi alle har et travlt liv. Men med en lille indsats kan vi holde vores forskellige forhold i live og gøre nogens dag speciel med en dejlig overraskelse. Her er et par ideer til hvordan.

Tilbring hele dagen sammen

Tid er en af de specielle gaver, du kan give. For at få en person til at føle sig speciel kan du give dem tid. Det viser personen, at de er vigtige i dit liv. Gør noget sammen – hav kvalitetstid sammen – gå ud – gør noget, I begge kan lide.

Se en film sammen

At se en film er en dejlig måde at tilbringe tid sammen. Måske får I efterfølgende en god diskussion, eller måske ser I en sjov film sammen. Planlæg måske med lækre små retter eller popcorn. I kan også gå i biografen og måske gå ud og få is eller en drink efter.

Køb favoritgaven

Måske har din mand længe kigget på herreure? Han har længe sukket efter et specielt herresmykke? Eller din hustru har kigget på sko? Eller har længe talt om en speciel taske? Find favoritgaven, og pak den flot ind, og giv den over en dejlig hjemmelavet middag. Du kan lade dig inspirere hos Marjoe – de har alt i herresmykker.

Lav noget selv

Du kan også vise din kærlighed ved at lave noget selv. Det kan være et hjemmelavet kort med en sød besked, det kan være et maleri, du selv maler, det kan være en scrapbog eller måske noget andet, hvis du har andre talenter.

Jeg hører gerne dine ideer til at gøre noget specielt for en af de kære i dit liv.