Alt i el og vvs ét sted?

Lad mig starte med at yde den kredit, der ydes skal! Jeg ville aldrig have lært den geniale webshop at kende, som jeg vil skrive om her, hvis det ikke havde været for mine skønne venner venner ovre fra Busy Boots! Udover at være de skønneste dansevenner er de også bare sprængfyldte med gode tips og ideer til stort set alt mellem himmel og jord. For eksempel var det Helge derovre fra, der gav mig et tip om, at det er muligt at låne til et kørekort – så nu har jeg faktisk kørekort!

Elvvs.dk

Det hele startede, da jeg skulle i gang med det længe skrinlagte projekt, der hed renovering af mit gamle og hyggelig hus. Jeg kender jo en masse håndværkere, så det hele kunne laves som vennetjenester i weekender og om aftenen. Men det er jo ikke gjort med kvalificeret arbejdskraft alene – der skal også materialer til. Og he rvar det så, at et par ovre i danseklubben havde et godt råd: Køb det hele på elvvs.dk!

Nå nå tænkte jeg først. Der er vel næppe nogen butikker, der både har stikkontakter, badekar, brusenicher og lamper og den slags samlet ét sted, er der? Men det er der altså! Prøv at se her:

Jeg ved ikke, om det er en rekord i udvalg, men jeg ved, at jeg planlagde at bruge en times tid på deres flotte webshop – og jeg endte med at sidde og shoppe løs i 3 x 2 timer i alt i stedet. Uanset hvad jeg manglede til mit projekt, havde de det, og de var faktisk billigst med langt det meste, jeg skulle bruge! Bevares – der var nogle enkelte ting, jeg kunne finde billigere i andre butikker, men forskellen var marginal, og det var jo nemt at handle ét sted.

Selv alle de fede nye muligheder med LED pærer & Lys har de – og det endda i et større udvalg, end jeg har set nogen andre steder.

Jeg brugte sgu mange penge på dem, men jeg fik også at vide af rødderne, der hjalp mig (og de er jo professionelle håndværkere), at selvom det var mange penge, ville jeg bare ikke have kunnet finde det billigere andre steder. Faktisk ved jeg, at et par stykker af dem nu selv er begyndt at handle hos elvvs.dk 🙂

Heldigvis havde jeg en del af pengene sparet op, og resten lånte jeg online her.