
Få en nemmere hverdag med vores billige banklån til unge, som giver dig mulighed, hvis du fx skal bruge penge til
rejse
computer
tøj
cykel
Gør drømme til virkelighed
Its your life….din ungdomsrådgiver bakker dig op, når
du flytter fra mors kødgryder
du planlægger din karriere
du vil ud at rejse
du tænker på bolig og bil
du stifter familie
du planlægger din økonomi
du gør drømmene til virkelighed
KONTANTE FORDELE MED banklån til unge
Du kan få kontante fordele med en Ung løn- og kreditkonto – samt personlig rådgivning, NetBank, forsikringer – og GRATIS bankskifte. Kontakt gerne en af bankens rådgivere og få at vide, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med den fordelagtige løn- og kreditkonto, som vi kalder banklån til unge.
Gratis bankskifte
Hvis du ikke allerede er kunde i en af de mange online banker, men gerne vil have alle banklån fordelene, så få billigt banklån online her på Trygt.dk.
Superkonto:
En konto for unge.
Den kan bruges til alle indbetalinger – også til lønindbetalinger
Super-renter:
Du får en ekstra høj rente – se rentesatser her.
Indbetaling:
Når som helst det passer dig.
Udbetaling:
Når som helst det passer dig.
Planlæg &
spar op:
Med et banklån kan du sætte mål og få mere ud af din opsparing til f.eks. rejser, computer, tøj, motorcykel – eller hvad du må have lyst til.
18 år og myndig
Når du er 18 år, har du mulighed for at få et hævekort til bankkontoen. Med dette kan du få udbetalt penge i bankens pengeautomat – også uden for bankens åbningstid.
Når du er 18 år, er du myndig og får dermed mulighed for at få Dankort/Visa Dankort. Som 18-årig får man endvidere mulighed for at låne penge.
Netbank: Gå i banken via internettet
Med NetBank får du mulighed for at foretage mange af dine daglige bankforretninger via Internettet. Du kan dermed “gå i banken”, uanset hvor du befinder dig – fx under ferie i udlandet, på en internetcafé, biblioteket eller andre steder.
Du kan blandt andet foretage betalinger, spørge på konti og depoter, udføre fondshandel samt sende elektronisk post til banken. Sikkerheden i NetBank er baseret på anerkendte og gennemtestede internationale principper.
Dit valg af bolig er meget afhængig af, hvad din månedlige husleje kan være. Du skal derfor have lavet et lille regnestykke, der fortæller, hvor meget der er tilbage til huslejen, når du har betalt alle dine udgifter til tøj, transport, mobil og fornøjelser. Ved at opstille et budget, kan du selv udregne, hvor meget din husleje kan være.
Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte en rådgiver i banken, der gerne hjælper dig med at regne på tallene.
Nedenfor finder du en beskrivelse af boligformerne:
Lejebolig
Andelsbolig
Ejerbolig
Lejebolig
I de fleste tilfælde er en lejet lejlighed billigst at flytte ind i. Den er også nemmest at komme af med igen, hvis du for eksempel skal flytte til en anden by for at uddanne dig.
Der skal oftest betales et depositum på 3 måneders husleje, inden du flytter ind.
I mange tilfælde kan man få boligsikring, som kort fortalt er et månedligt tilskud fra det offentlige til dækning af en del af huslejen. Undersøg på Social- og Sundhedsforvaltningen om dine muligheder for boligsikring.
Hvordan finder man en lejebolig?
Der er to muligheder:
Du kan henvende dig til en privat udlejer, der tit annoncerer i den lokale avis.
Du retter henvendelse til et boligselskab. Som regel skal man være medlem, og der er næsten altid en venteliste. Hvis du er under uddannelse, har du også mulighed for at få et kollegieværelse.
Andelsbolig
Næsten alle andelsboliger er lejligheder eller mindre rækkehuse. Hvis du køber en andelsbolig, bliver du medlem af en andelsboligforening. Medlemmerne af en andelsboligforening ejer i fællesskab byggeriet, og det enkelte medlem har brugsretten til sin egen lejlighed. Udgiften til køb af andelsbeviset kan ofte være et stort beløb, som kun de færreste disponerer over.
Ejerbolig
En ejerbolig er forholdsvis dyr at flytte ind i, og det kræver en stabil indtægt af en vis størrelse, men vi hjælper og rådgiver naturligvis med alt det nødvendige.