Den bedste kalender

Hvis du, ligesom jeg, godt kan være lidt glemsom, så vil det altid være en god idé at anskaffe sig en kalender. Jeg er i hvert fald dybt afhængig af min og bruger den flittigt til at skrive aftaler eller vigtige opgaver ned, så jeg ikke glemmer noget. Jeg har dog i lang tid gået og ønsket mig en mere personlig kalender, som vil pynte i hjemmet og indeholde en masse sjove stunder og dejlige minder, som jeg kan se på, samtidig med at jeg tjekker min ugeplan. Jeg har før benyttet mig af sider som Pixum.dk og Foto.dk, og jeg har alle gange været fuldt ud tilfreds, så derfor var det også helt naturligt, at jeg skulle tage et kig der for at finde inspiration til min nye kalender. Begge webshops tilbyder nemlig, at man kan lave sin helt egen og personlige fotokalender, hvilket var lige præcis det, jeg ønskede.

Personlig kalender i forskellige varianter

Fotokalenderne kommer i forskellige varianter, og man kan helt selv vælge, hvilket papir den skal trykkes på. Begge sider tilbyder nemlig forskellige papirer såsom standardpapir, højglans papir og fotopapir. Derudover gælder det bare om at udvælge de billeder, man ønsker, som skal indgå i kalenderen og derefter sende dem ind til Pixum.dk eller Foto.dk, og så klarer de egentlig resten. Man kan også selv vælge, om de danske helligdage skal indgå i kalenderen eller tilføje familie og venners fødselsdage. På den måde behøver man altså ikke at være super kreativ for at få en personlig kalender, da begge webshops klarer det for dig.

Det er en perfekt løsning for mig selv, da jeg aldrig har været den kreative type. Derudover kan jeg varmt anbefale at handle med både Pixum.dk, da de altid leverer de flotteste billeder og yder en god service. Noget andet, jeg plejer at gøre, inden jeg begynder at onlineshoppe på diverse webshops, er, at jeg altid tager et kig forbi Rabatbanditten.dk for at se, om der er nogle gode rabatkoder til de online butikker, jeg ønsker at handle på, så jeg er sikker på, at jeg ikke går glip af et godt tilbud.

Find gode rabatkoder til forskellige webshops

På Rabatbanditten.dk er alle kampagner, tilbud, rabatter og rabatkoder samlet på ét sted. Siden har samlet rabatkoder fra 345 online butikker i Danmark, så der er altså stor sandsynlighed for, at der er et godt tilbud eller en god rabatkode at hente til lige netop den online butik, man står og skal til at handle hos. Derfor kan det i den grad betale sig. Inden jeg sendte billeder ind til min nye kalender, søgte jeg lynhurtigt efter rabatkoder til både Pixum.dk og Foto.dk. Jeg fandt hurtigt en rabatkode til pixum.dk, som lød på, at hvis man som ny kunde indløste en rabatkode, så kunne man få 50 gratis fotos.

Derudover fandt jeg også en rabatkode til Foto.dk, som havde et lignende tilbud. Her kunne man få et gavekort til fremkaldelse af 75 fotos, hvis man tilmeldte sig deres nyhedsbrev. Havde jeg nu været en mere kreativ type, så havde jeg helt klart valgt at benytte mig af dette tilbud og lave kalenderen helt selv. Der er altså mange penge at spare, hvis man lige søger efter det, så det vil uden tvivl altid være en god idé at tage et kig på Rabatbanditten.dk, inden man køber noget over nettet.

Spar penge på dine nye billeder

Der er altså mange penge at spare hos både Pixum.dk og Foto.dk, og med hjælp fra Rabatbanditten.dk går man altså aldrig glip af et godt tilbud. Jeg havde ikke kendt til de forskellige tilbud, hvis ikke jeg havde søgt på Rabatbanditten.dk, og siden har altså sparet mig for rigtig mange penge i den tid, jeg har benyttet mig af den. Desuden kommer der løbende nye rabatkoder og tilbud, så det er bare med at holde sig opdateret, når man skal til at handle, så man får mulighed for at spare en masse penge på nye billeder, en kalender, en fotobog, eller hvad det nu skulle være. Der er altid et godt tilbud at hente, uanset hvor man handler, så det er bare med at se sig om inde på siden.