Danskerne har taget fodboldgolf til sig

Der er mange ting at lave på en fødselsdag eller lignende, hvis man bare er kreativ nok, og en af disse mange ting er fodboldgolf. Det er ikke noget der har været aktuelt så længe, men det er noget der er mange der virkelig er blevet glade for, og har lyst til at prøve igen, efter de har gjort det første gang. Det er relativt let at gøre, og alle der har benene til at virke bare nogenlunde godt kan gøre det, uden de store problemer, og derfor er det noget hele familien kan være med til.

Det er ikke sikkert at alle andre og lignende aktiviteter kan byde på det samme, og derfor kan det være at fodboldgolf er lige det I skal næste gang der kommer en anledning til at lave noget i den retning. Det kan være i mange tilfælde, og det kan også bare være at du skal hygge sammen med nogle venner eller noget familie en sommerdag, og så vil prøve det. Der er ikke nogen krav til hvilken motivation man skal have – man skal bare have lyst til at prøve noget nyt, og så skal man være klar til at blive fanget af det, for det er der mange der gør.

Hvad går det ud på?

Fodboldgolf er egentlig langt hen ad vejen lige præcis det, man tror det er, for det er bare golf med en fodbold. Der ligger nogle store huller rundt på en bane, og så skal man forsøge at få en fodbold ned i dem. Det kan være det lyder let, men det er det ikke, for der er mange ting i det. Ligesom i golf gælder det om at man skal få bolden i hullet med så få slag som muligt, og derfor kan det være at man vil forsøge at skyde en genvej. Måske ville man få en kortere rute hvis man skød bolden over et træ og hen mod hullet, men så skal man være klar til at det ikke lykkes, og at man derfor slet ikke sparer et spark alligevel. Det kan også være at man vælger at køre den sikkert og får nogle flere spark, men til gengæld er noget mere sikker på ikke at ende med at skulle sparke en masse ekstra gange. Der er mange ting der spiller ind, og hvis det for eksempel blæser meget, kan det være, at det er smartest at holde bolden ved jorden, så den ikke bare flyver langt væk, så snart man får den mere end 5 centimeter fra jorden. Til gengæld kan det så være at man kan regne ud hvordan bolden kommer til at blive påvirket af vinden, og så kan det være at man alligevel godt kan sparke langt og højt, mens de andre må holde den tæt på jorden, og bruge mange flere skud. Der er altså en del taktik i det, og et stort element af, at man skal vurdere, hvad ens egne evner rækker til.