De danske dyreparker favner bredt

Der findes et utal af forskellige dyreparker og zoologiske haver i Danmark. Lige meget hvad du og dine børn godt kan lide at se, kan I finde en dyrepark, der passer til jeres behov. Hvis I bare gerne vil ud at se på nogle dyr, hvor børnene måske også kan få lov til at klappe dem, vil det ikke være noget problem at finde sådan en park i nærheden af, hvor I bor. Der er mange dyreparker, hvor de har geder eller kaniner, som børnene må klappe, og hvor der også er mere eksotiske dyr som for eksempel lamaer og papegøjer, som I kan betragte på afstand.

Find en dyrepark med dyr fra regnskoven

Er der nogle bestemte dyr, I gerne vil se, kan det være, at I skal køre lidt længere for at komme til dyreparker, der viser de bestemte dyr. Det kan for eksempel være, hvis I gerne vil se på dyr fra regnskoven. I de større zoologiske haver rundt om i Danmark har de selvfølgelig et tropehus, hvor I kan komme ind og se slanger, edderkopper og forskelligt kryb, der lever i regnskoven. Derudover vil de ofte også have en masse sommerfugle, fugle og mindre pattedyr som aber.

Der er dog også nogle dyreparker, der har specialiseret sig i netop disse dyr. Det kan altså også være en god mulighed for dig og dine børn at tage til en af disse specialiserede dyreparker. På den måde kan I få set alle de eksotiske dyr, som I gerne vil.

Det kan dog være, at I er nødt til at køre lidt efter det. Hvis det er de dyr, som I helst vil se, kan det dog være turen værd.

Se dyr fra hele Norden

En anden mulighed er, at I gerne vil koncentrere jer om de dyr, der lever her i Norden. Igen kan I finde zoologiske haver, der har specialiseret sig i dyr fra det område. Det kan være, at de har lavet et lille hjørne med nogle brune bjørne, isbjørne, ulve og rener. Det ligger klemt inde mellem alle de andre dyr. Hvis I gerne vil have mulighed for at bruge en dag, hvor I kun fokuserer på dyrene, der lever i Norden, kan det være en god ide at besøge en af de dyreparker, der har fokus på det. Det er sjovt at bruge en hel dag på de dyr, der lever i vores nærområde.

Der findes også dyreparker, hvor I har mulighed for at køre ind mellem dyrene og opleve, hvordan det må være at køre på den afrikanske savanne. Det er også en god mulighed for dig og dine børn for at fordybe jer i nogle helt særlige typer af dyr.

På den måde kan I altså både finde dyreparker, hvor I kan se dyr fra mange forskellige lande og mange forskellige områder. I har dog også mulighed for at se dyr, der kommer fra et bestemt område, hvis I gerne vil fordybe jer i det for en dag.