De helt rigtige hjemmesko

Hygge i hjemmesko

Havde du også brugt rigtigt lang tid på at finde de helt rigtige hjemmesko i lammeskind som disse her til ham? Du havde faktisk ikke regnet med, at dem du endelig fandt på nettet, kunne nå frem i tide til jul. De ankom i tide – og du fik ovenikøbet pakket dem pænt ind. Og nu sidder du der og skal til at bytte dem. De var for små i størrelsen. Det ærgrer dig, men der er ikke nogen grund til at have et par hjemmesko til mænd, som ikke passer ham liggende et eller andet sted. Det er da bedre at få kontaktet shoppen, som du købte dem fra for at høre om, hvordan processen for bytning foregår.

Bytter med et smil

Du har skrevet til shoppen, men du har ikke fået svar fra dem endnu. Du har fået sådan en mail, der fortæller, at de har travlt, og at de vil svare dig hurtigst muligt. Du venter. Tjekker din mail jævnligt. Du vil gerne have hjemmeskoene byttet hurtigst muligt. Men efter nogle timer er gået, bliver du rigtig utålmodig. Derfor ringer du shoppen op. Telefonsvareren fortæller, at der er lang kø. Du kan indtale dit telefonnummer, så vil de ringe tilbage. Det gør du ikke. Irriteret afbryder du forbindelsen.

Rigtig fin service

Du tjekker din mail igen. Der er en mail fra dem. De skriver, at de gerne vil bytte det par hjemmesko til mænd, som du købte. Du får at vide, at du bare skal sende dem skoene, og at du skal svare på denne mail og fortælle dem i hvilken størrelse du gerne vil have de nye hjemmesko. Der er et link i mailen til, hvor du kan finde vejledning, så du kan vælge den rigtige størrelse. Du klikker på linket og får vejledningen frem. Du følger den, sender dit svar tilbage. Derefter pakker du skoene ind og tager på posthuset for at returnere hjemmeskoene.