Flyrejser med forsinkelser

Fly på vej

Endelig. Samfundene i Europa åbner mere og mere op. I er glade. Det har været ret svært at gennemskue alle de forskellige rejsevejledninger, der har eksisteret. Nu ser det dog ud til, at de fleste lande er ved at komme ind på samme bane: Har man et EU digitalt Corona Certifikat (EU DCC) så kan man som regel rejse ind i hvilket som helst EU land uden at skulle i karantæne. I nogle lande er der dog krav, om negative tests også kan dokumenteres. Men hvad med Storbritannien?

Brexit

Brexit trådte i kraft allerede for et år siden. Der har været nogle skandaler omkring håndteringen af Covid i landet. De har jo haft nogle lidt mærkelige restriktioner derovre. Det har forhindret, at I benyttede de billige flybilletter til London, som I faktisk havde købt tilbage i november 2020. London har altid været jeres favoritby at besøge, når I bare trængte til at komme væk fra Danmark. Og længslen efter at gå i teatret derovre er efterhånden blevet så markant, at I har besluttet, at den næste rejse, I skal på, skal gå til London.

Flyforsikelser

Jeg kan oplyse, at også i Storbritannien kan I bruge et EU DCC, når I rejser ind i landet. Og I skal ikke i karantæne. Så der er muligheder for vinterferien allerede. Det, I bare skal huske, er, at I skal igennem paskontrollen i lufthavnen. Og I skal naturligvis tjekke, om I har brug for en negativ test ved indrejsen. Så hvis der kommer en flyforsinkelse, så skal I sørge for, at testen er lavet indenfor den tidsramme, som den britiske regerings sundhedsmyndigheder angiver, er acceptabelt. Det kan komme på tale. Men hold jer ikke tilbage. Storbritannien vil gerne vedblive med at modtage danske besøgende. Så find flybilletter til London. Og nyd en lang weekend i denne fantastisk by.