Det er dejligt at have en kæreste

Overskriften siger sig selv. At have en kæreste er fantastisk, og det er der utrolig mange grunde til. Hvis du går og er lidt irriteret på din kæreste lige nu eller ikke er helt sikker på, hvorfor det er dejligt at have en kæreste, så læs med her. Der vil de bedste grunde til at have en kæreste nemlig blive opremset.

Man har en at dele sit liv med

Først og fremmeste har man jo en at elske og dele sit liv med, men der er mange flere specifikke grunde til hvorfor det er dejligt.

Din kæreste vil altid støtte dig, selv når du ikke har ret. Hvis du for eksempel synes, dine veninder eller søskende er super unfair, vil din kæreste være enig med dig. Du kan altid regne med, at din kæreste har din ryg. Og så er det fantastisk at have en at græde ud ved, som er på din side.

Du behøver ikke lave ting alene mere. Da du var single, var der ofte ting, du måtte gå glip af, fordi ingen havde tid til at tage med. Men nu er det altså slut. Din kæreste vil helt sikkert have tid til at tage i biografen, når ingen af dine veninder kan. Eller være klar på at se den vigtige fodboldkamp, som dine venner har måtte skippe.

Du har en at sladre med. Har du hørt om Marie, som har fået en ny fyr? En ting er helt sikkert, og det er, at din kæreste helt sikkert er interesseret i din omgangskreds, og hvad der sker. Det er fantastisk at have en, man stoler helt på og kan fortælle alt til.

Sidst men ikke mindst, så vil personen elske dig på dine værste dage. Og det er jo lige netop de dage, man især har brug for kærlighed.