Foretrækker Tectyl

Min kæreste og jeg har lige pakket bilen med de sidste ting. Vi sagde farvel til flyttebilen i morges. Den er allerede nået til Odense, så vi har lidt travlt med at komme afsted. Flyttemændene har fået en nøgle, og deres teamleader har ringet og spurgt om, de bare skal sætte alle møblerne i stuen, eller om vi har nogle specifikke anvisninger til dem. Jeg har fortalt dem, at de gerne må sætte køleskabet ude i køkkenet på den plads, der er indrettet til det. Og vores store seng inde i det største værelse. Resten må de gerne efterlade i stuen. De skal bare lige huske at lægge tæpperne ud over gulvet først. Flyttekasserne kan de stille i de værelser og rum, som vi har skrevet på dem. Kasser med køkkengrej kan nemt stilles på køkkenbordet osv.

Ind i bilen

Vi sætter os ind i bilen. Kufferterne med det nødvendigste er lagt i bagagerummet. Vi kører fra København til Odense på næsten rekordfart. Der blev overskredet en del fartgrænser på vejen. Vi håber og beder til, at vi ikke er blevet fotograferet og senere får fartbøder.

På vejen til Odense fortæller min kæreste mig, at han ikke har nået at få sendt bilen til den undervognsbehandling, som han havde planlagt. Han beder mig om at gøre det. Spørger, om det er ok, at han bruger min bil i de dage, hvor bilen skal undervognsbehandles. Jeg slår det hen. Let. Jeg skal nok sørge for, at hans bil får al den kærlighed, den skal have. Og selvfølgelig må han låne min bil. Det er intet problem. Jeg får alligevel travlt med at pakke flyttekasser ud og med at indrette vores nye bolig. Jeg skal ingen steder. Har fri i hele den kommende måned. Så jeg er helt rolig. Glæder mig til at lære Odense at kende.

Odense har jo det hele

Vi valgte at flytte til Odense, fordi min kæreste har fået en ret god stilling der. Han har været ret stresset over det. Men også meget glad. Vores økonomi bliver meget bedre. Og ja, fremtiden ser lys ud. Selv har jeg orlov fra universitetet. Jeg underviser i tysk litteratur. Det var ikke noget problem for mig at få orlov. Det giver mig også tid til at få en artikel, jeg har researchet på, skrevet færdig.

Tectyl i Odense

Men nu, hvor vi er ankommet til Odense, tænker jeg, at jeg nok ikke får den artikel skrevet færdig i denne måned. Der vil meget, som jeg skal opdage og lære. Fx hvor kan jeg finde et center, der kan behandle min kærestes bil med Tectyl rustbeskyttelse i Odense? Det i sig selv er jo en opgave for Google. Ok. Men hvordan kommer jeg derhen, og hvor ligger det i forhold til vores bolig? Ja, alle sådan nogle små ting, som plejer at være nemme, bliver lige pludseligt til ting, der tager tid.
Der er ikke andet at gøre end at tage de første uger med godt humør. Lave de fejl, man kommer til. I overmorgen vil jeg så køre min mand tilbage til København. Han arbejder der i denne uge med. Han kan så komme hjem med min bil på fredag.