Har du hørt om Jan van Haasteren puslespil?

Jan van Haasteren er en kendt og sjov tegneseriekunstner. Han har gennem 30 år skabt populære puslespil, som indeholder nogle helt specielle motiver. Han har igennem tiden lavet over 100 forskellige puslespil med sjove, interessante og til dels skøre motiver. Hans puslespil er samtidig kendt for at være særdeles overfyldte med indtryk. Du vil derfor også opleve, at for hver gang du kigger på dem, vil du med garanti få øje på et nyt og sjovt motiv.

Gå på opdagelse i et univers skabt af Jan van Haasteren

Du vil med garanti ikke blive skuffet, når du først har fået samlet et puslespil fra Jan van Haasteren. Du vil nemlig opleve, at der hele tiden dukker nye og sjove ting op på billederne. Jan van Haasteren har på alle sine puslespilsmotiver tilføjet en lille sjov bonus. På alle puslespillene kan der nemlig findes en skjult hajfinne.
Ydermere kan du med garanti også finde et motiv af Jan van Haasteren selv. Så først kan du nyde udfordringen i at samle puslespillet og derefter kan du få timevis til at gå med, at gå op opdagelse i det skøre univers og studere de mange sjove motiver og karakterer på billederne.

Sådan ser puslespillene ud

Du kan se et godt udvalg af puslespillene fra Jan van Haasteren hos hyggeonkel.dk på denne side: https://www.hyggeonkel.dk/puslespil/jan-van-haasteren-puslespil/. Det tager ikke lang tid før man indser, hvor specielle og sjove motiverne på disse puslespil er. Der er virkelig lagt et stort arbejde i detaljerne og det er da uden tvivl også derfor, at disse puslespil er blevet så populære.