Så billigt at flyve

Vi står nede i stalden og pusler om vores heste, min veninde og jeg. Det er en kold forårsmorgen, og det har regnet meget i nat. Hestene har stadig, deres tykke lød, og de er ret mudrede. De har været ude i formiddag og har selvfølgelig rullet sig i mudderet. Det er uundgåeligt. Heldigvis smider de snart vinterløden, og sommerpelsen bliver noget nemmere at holde ren.

Skal vi til Island?

”Vil du med til Island i næste måned?” Det er min veninde, der spørger mig. Jeg spørger hende om, hvorfor hun vil til Island. ”Jo, du, jeg har fundet nogle billige flybilletter dertil, og jeg tænkte, at vi kunne tage på rideferie deroppe i ugen omkring påske. Du ved se Island og gejserne fra hesteryg. De har jo de der søde ponyer, som kan tølte og den slags. Det kunne da være fedt!”

Det er ikke en dårlig idé. Vi har længe talt om at tage på rideferie sammen. Vi rider jo ud hver dag sammen, snakker godt med hinanden. Det kunne faktisk være ret spændende. Selv har jeg egentlig aldrig tænkt på at tage til Island. Når vi har talt om at tage på rideferie, har jeg altid tænkt på Argentina eller USA. Men Island kunne da være spændende.

Hvor billigt er det at flyve?

Jeg spørger om, hvor billige de billige flybilletter er. Da hun fortæller mig prisen, bliver jeg overrasket. Jeg troede ikke, at man kunne få en flybillet til Island, som er så billig. Det får mig til at tænke, at der er et andet sted, udgiften skal lægges. Jeg spørger hende, om hun har undersøgt, hvad det vil koste at leje hestene og guiden, og om hun ved, hvordan overnatningerne sker? Er det i telt eller hvordan?
Det er der, udgiften er. Det er ikke billigt at tage på rideferie på Island. Priserne, hun har set, er da rimelige nok, men er hun nu helt sikker?

En anden ret stor ting nu om dage er, at man kan få en ret god ersatning, hvis ens fly er forsinket. Vidste du det? Nej, vel? Se bare her: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/