Mobillån

Mobillån bliver også kaldt for SMS lån, selvom det ikke nødvendigvis er det samme. På mobiltelefonen kan du nemlig både optage et lån igennem nettet og igennem SMS. Låner du penge uden at stille sikkerhed, og fordi der er tale om et forbrugslån, så er der tale om, at du kan bruge pengene til det, som du har lyst og brug til.

Så super enkelt er det. De fleste sender bare en ansøgning afsted over internettet, hvorefter låneudbyderen svarer på, om du kan optage lånet. Lån penge og få hurtig udbetaling med det samme til det, du lige har brug for. Mobillånet kommer fra Sverige og er blevet udbredt til Danmark.

Derfor ser du også, at det ofte er svenske virksomheder, som låner penge ud til danskere over et mobillån. Lånet bliver mere og mere populært. Lånet er meget kendt for at være dyrt, så du skal se dig meget om, inden du optager et mobillån.

Mobillån gratis

Du kan faktisk låne op til 5.000 kroner gratis hos Simbo og Ferratum. Du skal dog være meget opmærksom på, at pengene skal betales hurtigt tilbage. Du skal nemlig betale pengene tilbage indenfor 30 dage, for at lånet skal forblive at være gratis.

Du finder massere mobillån på denne størrelse, da det er meget populært at låne 1.000 kroner. Du vil oftest skulle betale imellem 100 og 200 kroner for at kunne optage et lån på denne størrelse. Du har faktisk mulighed for at kunne låne dette beløb gratis, hvis du kan betale pengene tilbage.

Det er også meget populært at låne 4.000 kroner. Faktisk er det muligt at låne 4.000 kroner gratis hos Vivus, hvis det er første gang du låner penge hos det. Du skal dog være meget opmærksom på betingelserne på lånet.

Det er meget populært at optage et lån på 5.000 kroner. Du kan låne pengene gratis hos Simbo og Ferratum i 30 dage. Hvis ikke du overholder denne betingelse kommer der renter og gebyr på lånet.

Lån trods rki

Det er ikke muligt at optage et mobillån, hvis du er registreret i RKI. Låne-udbyderne tør ikke at låne penge ud til dig, fordi du er registreret som dårlig betaler. Så enkelt er det. Det er simpelthen en for stor risiko at løbe fra udbydernes side.

Kilde: Penge-lån.nu og Låne-penge.nu