Rejse til Californien

California Girls

Det gyldne område også kaldet Californien, er den stat i USA, hvor der bor flest mennesker, og den stat, som strækker sig over det 3. største område. Når du hører ordet guvernør i Californien, er det unaturligt, at du kommer i tanke om Arnold Scwarzenegger, da han har været guvernør i staten 2 gange. Den sydlige del af staten Californien har sol hele året rundt og dette er også grunden til, at mange rige personer bor i dette område. Området er ret dyrt boligmæssigt, men er ikke noget problem, hvis man vil bo på et hotel i perioden man er der.

Hele vestkysten af Californien består stort set kun af badestrande, hvor solen altid står og bager. Der er en lang række nationalparker i Californien som er værd, at besøge og som har en yderst imponerende natur.

På en rejse til Californien vil det være oplagt, at tage en tur til Las Vegas, som er byen, der aldrig sover. Denne by er spækket med kasinoer og neonskilte, som blinker på højeste tryk efter mørkets frembrud. Ture til Las Vegas er kendt som meget vilde – for alt kan ske i Las Vegas – hvor der dagligt er rigtig mange turister og en del af dem bliver faktisk gift i Las Vegas. Som en klog mand engang sagde: “What happens in Vegas, stays in Vegas.”  Læs meget mere om rejser til Californien.

Rejse til San Francisco

San Francisco ligger i Californien i USA og er et område bestående af en masse spændende store byer som f.eks. San Jose og Palo Alto.

Der er rigtig mange seværdigheder i San Francisco og faktisk så mange, at vi egentlig bare vil anbefale hele byen til dig,. Du kan opleve noget overalt på din rejse til San Francisco.

Byen er blevet kendt for “The Golden Gate Bridge”, som ligger ca 5 kilometer fra byens centrum. Denne bro blev bygget i 1937 og var den længste hængebro i verden i perioden 1937 til 1964, og idag er det en af de mest kendte symboler på San Francisco.

San Francisco har et meget kendt fængsel, der hedder Alcatraz. Dette er et meget gammelt fængsel og ligger i vandet ud for “The Golden Gate Bridge”. Fængselet bliver også kaldt “Rock”. Dette historiske fængsel ligger på en ø i bugten til San Francisco. Fængslet er kendt for tidligere at ha’ været en af de absolut sikreste i verden.

Når du er i San Francisco er det nærliggende, at besøge nogle af de andre spændende byer i området. Et af områder vi anbefaler dig er Palo Alto, som ligger i San Francisco. I Palo Alto ligger nogle af verdens største IT virksomheder som Google, Facebook og Apple. Det er muligt, at komme ind og besøge disse steder, hvilket er en kæmpe oplevelse. Palo Alto (Silicon Valley) er kendt som iværksætternes by og mekka, hvor rigtig mange af indbyggerne i byen er iværksættere og selvstændige.

Udover det kan vi absolut også anbefale dig, at tage til Los Angeles (L.A.), som byder på verdenskendte skuespillere i Hollywood og meget velhavende mennesker i Beverly Hills. Læs meget mere om rejser til San Francisco.