Julens bedste hadegave?

Lad mig så bare være den, der tør åbne ballet og indrømme det her ligeud: Jeg bryder mig sgu ikke meget om børn! Sådan – så er det sagt. Og inden du nu går helt i sidespind, skal du lige høre, hvorfor jeg helst er fri for at have børn omkring mig. De siger mig simpelthen ingenting, de er konstant en hæmsko fro de mennesker, der har dem, og alle andre forventes at synes, at de små snotdryppende bastarder er det bedste i hele verden. Men nu har jeg for en gangs skyld noget at bruge et enkelt barn til – nemlig min fætters lille Emil, der er en ualmindeligt aggressiv lille djævel. Han får et sæt billige trommer i julegave af mig i år 🙂

Rendyrket hævn 🙂

Hvorfor vil jeg nu give det lille krapyl en julegave overhovedet, kan du jo passende spørge. Det vil jeg, fordi det er min måde at få hævn over min fætter på. Ved at give Emil en omgang slagtøj, får jeg bragt den mest infernalske larm ind i fætters hus, og det er præcist, hvad han har fortjent.

Sidste år – lige før den årlige skiferie – tog han nemlig fusen på mig! Han sneg sig til at købe skitøj billigt på nettet, men han “glemte” lige at fortælle mig om det. Og da vi så stod der på pisten i Østrig kunne han stå og ligne en million, mens jeg stod og lignede lige det, jeg er: En dansker i skitøj fra Bilka. Og det er altså ikke sjovt!

Synes du, det lyder mærkeligt? Det er det altså ikke – det er simpelthen sådan, min fætter og jeg kører et spil med hinanden, og det har vi gjort i mange år. I år hævner jeg mig via at give trommer til hans søn – næste år er det måske ham, der finder på noget endnu værre mod mig. Sådan er det bare!