At være bedemand i Aalborg stiller krav

Bedemand er nok ikke lige drømmejobbet for så mange unge mennesker. Ikke desto mindre er der er del både kvinder og mænd, som føler at de er kommet på helt rette hylde med dette eget specielle og krævende job. Find alle bedemænd i Danmark på NOVAINDEX.COM via denne oversigt.

Som udgangspunkt har de et naturligt forhold til selve døden og er glade for, at kunne hjælpe andre mennesker i en hård tid. Og ikke mindst at være medvirkende til at skabe en god afslutning på de liv, der er nået til deres ende. Det er i sagens natur ikke et muntert job, og det indebærer mange sørgelige historier og dybt ulykkelige mennesker, som man skal kunne være i stand til at tackle uden selv at knække.

En bedemand i Aalborg er professionel, men ikke uden følelser

At komme til en bedemand i Aalborg, skal være en hjertevarm og god oplevelse og gerne tænde en lille smule lys i mørket for de efterladte. Man kan altid regne med en professionel håndtering af alt, hvad man måtte overvældes af i sådan en trist situation.

En bedemand oplever lidt af hvert i sin forretning og giver god plads til alle tanker og følelser, som kunderne kommer ind med, men hans eget følelsesliv hører til i privatlivet, ellers kunne han slet ikke bestride et sådant job. Hver begravelse er unik og alle har deres historie, den kan være kort eller lang, men afslutningen hjælper en bedemand på fineste vis med at skabe, så den bliver smuk og smagfuld.

Find bedemand i alle landets kommuner på NOVAINDEX.COM

Det var næsten et kald

Magnus, der selv havde døden tæt inde på livet i en tidlig alder, da han som otte årig mistede sig mor, er bedemand i Aalborg. For ham føltes det næsten som et kald og i hvert fald som et job, hvor han virkelig kunne bruge sine rige empatiske evner, praktiske sans og hjælpe andre med det, der føles alt for tungt. Magnus gør alt for at have en god kontakt med kunderne, han lytter meget og giver sig god tid til at fornemme, hvordan de ønsker det praktiske omkring en bisættelse eller begravelse skal foregå.