Låsesmed priser

Hus med gode låse

I flyttede for noget tid siden. I fandt en god bolig. Et lille hus. Og I er glade for, at I valgte at købe det. Området, det ligger i, er fredeligt. Og det er det, I har brug for. Indbruddet i jeres tidligere bolig har skabt nogle traumer og frygt. Så et roligt sted er den rigtige løsning. Huset var i god stand, så I købte det, og er nu flyttet ind i det. Men frygten og utrygheden, som indbruddet fremkaldte hos jer, er bare flyttet med. Og det er ikke behageligt. Derfor har i fået sat tyverialarmer op i boligen. Det giver en følelse af tryghed.

Billig låsesmed?

Men huskede I også, at I skal have skiftet alle låsene i husets udvendige døre? Indbrud sker. Det kan man ikke undgå. Men man kan sikre sig imod indbrud ved at gøre noget helt konkret, som bevirker, at tyven ikke kan bryde låsen op. I skal derfor tage kontakt til en billig låsesmed i det område, som I bor i nu. Han skal komme og lave et tjek af alle låsene i huset. Vi taler om låsene i alle yderdøre: Hoveddøren. Døren til terrassen. Døren til kælderen. Og den til bryggerset. I skal nemlig være sikre på, at der ikke er nøgler i omløb, som en eventuel, ondsindet person kan bruge til at komme ind i huset med. Der kan fx være tale om, at de tidligere beboere måske har udleveret en nøgle til en person, der måske har vandet deres potteplanter, imens de var på ferie, og de har fuldstændigt glemt at få den nøgle tilbage. Ved du, hvem der har den nøgle nu? Det ved du ikke. Det kan ingen vide.

Udskifte alle låse

Derfor kan det komme på tale, at I skal have udskiftet låsene på de udvendige døre. Det vil sikre jeres hus bedre, fordi I ved, hvem der har nøgler til det. Og ja, det vil også sikre, at jeres forsikring dækker – hvis det skulle ske, at der er indbrud. Mange forsikringsselskaber forlanger faktisk, at låsene i en ny bolig skiftes, så policen dækker.

Alt, hvad der har med udskiftning af låse og eventuelt opsætning af en ekstra sikkerhedslås, kan en almindelig låsesmed rådgive jer om. Og jeg vil råde jer til at lytte til ham. I skal bo trygt. Hvis man er utryg i sin egen bolig, så kan man ikke få et godt liv. Et godt liv fortjener I. Derfor: Ring til en billig låsesmed, og få hans råd. Hvis han siger, at han ikke kan klare opgaven, så er jeg ikke i tvivl om, at han kan henvise jer til en anden låsesmed, der kan udføre opgaven.

Det er jo ikke ualmindeligt, at konkurrenter faktisk hjælper hinanden i sådan en situation. Og ja, når I nu alligevel er ved at skulle skifte låsene i dørene, hvorfor så ikke vælge et system, hvor I kun behøver en enkelt nøgle til alle dørene. Der er da ikke noget værre end at stå og rode med et bundt nøgler. Det kan låsesmeden også rådgive jer om. I kan også se på deciderede låsesystemer som ILOQ.