Sæsonens første tur til Fårup Sommerland

Så kom vi endelig af sted på sæsonens første besøg i Fårup Sommerland. På en dag hvor metrologerne ellers lovede noget halvdårligt vejr, viste det sig faktisk ikke at være så skidt alligevel.

Sæsonkort er en god investering

I år har vi valgt at købe sæsonkort til Fårup Sommerland. Så vi regner med at komme der en del gange. Vores første besøg varede vel omkring 4 timer. Vi ankom først på eftermiddagen og blev indtil forlystelsesparken lukkede ved sekstiden. Vi havde en rigtigt god tur. Men egentlig nåede vi slet ikke ret meget rundt i parken. For stort set alt vi kom forbi skulle prøves, nogle ting endda mere end én gang, og så går tiden jo hurtigt.

Men da vi i kraft af vores sæsonkort jo nok skal komme til Fårup en del gange, skal vi såmænd nok nå hele parken rundt mere end en enkelt gang. Udover besparelsen ved et sæsonkort er en af de gode ting også, at man kan tage det hele i lidt mindre bidder. Vi behøver ikke absolut være der en hel dag og vende hjem med en flok børn som er totalt udkørte. Og en anden god fordel ved sæsonkortet er, at det også giver rabat på is, mad og drikkevarer. Og så er der også rabat at hente på entreen til en række andre forlystelses- og dyreparker. Så alt i alt er et sæsonkort en rigtig god investering, som hurtigt kan spare sig ind igen.

Årets nyhed i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland plejer at lancere en ny stor forlystelse med nogle års mellemrum. Og i år er altså et af de år, hvor der kommer spændende nyt. Den store nyhed i Fårup Sommerland i år er rutsjebanen Orkanen. Den kører dog kun test i øjeblikket og åbnes først for gæster på Grundlovsdag den 5. juni. Så der er noget at se frem til, når den 20 meter høje rutsjebane skal prøves for første gang. Spændende så det i hvert fald ud, når vi kunne stå og se den blive prøvekørt.

Næste gang vi skal på tur

Næste gang vi skal på tur, bliver det dog ikke Fårup Sommerland vi skal besøge. Så har vi besluttet at tage en tur til Nymarksminde i Vodskov. Der har vi nemlig også sæsonkort til.

Hos Nymarksminde er der også masser af aktiviteter for både børn og voksne. Nogle af de mest populære for dagsgæster er uden tvivl den store indhegning med klappevenlige kaniner, den store hoppepude og så den dejlige 18 hullers fodboldgolfbane.

Men Nymarksminde er ikke kun for dagsgæster. I de 10 tilhørende ferielejligheder er der både mulighed for at overnatte til Bed & Breakfast eller blive lidt længere på en regulær bondegårdsferie. Og det er altså skønne omgivelser at holde sin ferie i. Som feriegæst kan man sidde og nyde en dejlig sommeraften på terrassen eller tage sig en dukkert i den skønne indendørs saltvands swimming pool.

Hos Nymarksminde er der både lagt op til masser af spændende aktiviteter samt et afslappende ophold i skønne omgivelser. Prøv det! Det vil du ikke fortryde!