Kontorforsyningen

Der er rigtigt mange mennesker, der går på indkøb, når de er kede af det. Det er, som om at forbrug får os til at tænke på andre ting. Jeg gør det selv: Hvis jeg er ked af det, så kan jeg godt finde på at gå i stormagasiner og bruge mange penge på tøj til mig selv. Det giver mig selvtillid at se, at noget tøj klæder mig. Det giver mig noget andet at tænke på. Men jeg har opdaget noget, som overrasker mig meget. Jeg har nemlig opdaget, at jeg bliver rigtig glad, når jeg har været inde i en forretning, der sælger kontorartikler. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor. Men jeg går virkeligt og hygger mig, når jeg er i sådan en forretning. Måske har det noget at gøre med, at folk, der opholder sig i butikken, er rolige. Og at der er orden i tingene. Som regel er det jo nemt at finde hylderne med konvolutter eller printerpapir. Og det er sjovt at gå og se på de små ting og gadgets, som de har til kontoret: Blyantspidsere, viskelæder, notesbøger, post-it, klistermærker osv.

Kontorudstyr er ro

Det er slet ikke som i tøjbutikkerne, hvor der ligesom er et pres på én om, at man skal købe. Nej. I en velassorteret forretning med kontorartikler og kontorudstyr kan man få lov til at gå rundt og kigge på arkivfoldere, tegnepapir, sakse og forskellige maskiner, som vi bruger på kontoret: Printere eller makulatorer. Og i nogle tilfælde kan man finde kontormøbler, der bare vil noget.

Ny kontorstol til chefen

Forleden var jeg blevet sendt ned til forretningen af min chef. Han vil gerne have en ny kontorstol, og fordi han ved, at jeg altid kommer tilbage med et stort smil på læberne efter at have været der, sendte han mig ned for at få priser og kataloger.
Jeg brugte måske 2 timer inde i forretningen. Det er lang tid. Men det er jo det, der er så godt ved, at folkene derinde er så rolige. Damen, som jeg talte om kontorstole med, var sød, venlig og tålmodig. Og hun lod mig naturligvis kigge mig rundt omkring, efter at hun havde givet mig forskellige brochurer og priser.

Ender med papirklips

Jeg endte med at købe nogle fine papirklips i guldfarve til mig selv. Og en rulle indpakningspapir. Samtidigt fik jeg fat i nogle brochurer over forskellige opslagstavler. Jeg ved nemlig, at jeg bliver sendt på en ny mission i næste uge, hvor opgaven bliver at finde en ny opslagstavle til kontorets møderum. Den gamle er nemlig ved at falde ned fra væggen.

Jeg tror, jeg skal lægge min strategi om, når jeg er ked af det. Jeg skal ikke gå i tøjbutikker. Jeg skal gå i forretninger med kontorartikler. Det giver mig ro og tid til at tænke over tingene. Samtidigt finder jeg på nye, gode forslag til udstyr til kontoret. Og det er noget, som alle på kontoret sætter pris på. De elsker det, når jeg kommer med nye blokke med post-it eller notesbøger. Og de sætter pris på, at jeg sørger for, at deres udstyr er i godt design.