Kviklån

Ikke nok med at det er gratis at ansøge om et kviklån, det er ligeledes super simpelt og super hurtigt.

Nedenfor har vi listet de ganske få og nemme trin, du skal igennem for at ansøge om et quicklån:

 1. Indtast det ønskede beløb, du vil låne.
 2. Indtast den ønskede løbetid på lånet.
 3. Indtast dit navn og adresse
 4. Skriv under med dit NemID
 5. Vent cirka 30 – 60 sekunder på svar (Svartiden er 30 – 60 sekunder hele døgnet rundt)
 6. Bliver du godkendt, vil pengene blive overført inden for under én time. Flere af udbyderne, som VIVUS og Simbo, udbetaler pengene på mellem 1 og 30 minutter døgnet rundt, året rundt, se her på Lån- weekend.dk: https://xn--ln-weekend-15a.dk/

Alt i alt tager det 2 minutter at ansøge om kviklånet og yderligere maks én time, før pengene står på din konto. Kviklån SMS er med andre ord lån hurtig udbetaling med det samme, og derfor er de fantastiske, hvis du har brug for penge i en fart.

Krav til kviklån ansøger

Der stilles naturligvis en række krav til låntager, men kravene er utrolig lempelige, når vi snakker kvik lån. Nedenfor ser du kravene, som du skal opfylde for at blive godkendt:

 • Minimumsalder er 18 år
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have dansk bopælsadresse
 • Kviklån trods RKI er ikke en mulighed!

Hvad er et kviklån? Et kviklån er et mindre forbrugslån, hvor lånebeløbet typisk er på mellem 100 – 6.000 kr. Løbetiden på et netlån er typisk på 15 – 45 dage, og kviklånet betales tilbage i ét afdrag, hvorfor kvik lån også kaldes for et “stående lån”. Quicklån kaldes i øvrigt også for SMS-lån, hurtiglån, lynlån, netlån, minilån eller mikrolån.

Kviklån studerende?

At være studerende kan være lidt af en prøvelse, hvad angår lektier og økonomi. Mange studerende har studiejobs, hvilket er ganske fint, så længe det ikke går ud over lektierne. Alternativet til et studiejob er et kviklån til studerende, som har den fordel, at du kan koncentrere dig 100% om dine studier. Kviklån studerende finder du i sammenligniningen øverst på siden, og de er faktisk helt magen til de øvrige quicklån på markedet.

Nye netlån i Danmark

Markedet for online lån er rigtig stort, og derfor ser vi, at der hele tiden på kommer nye kviklån i Danmark på Forbrugslån-billige.dk. De mange nye lån på nettet i form af nye netlån, nye SMS lån og nye forbrugslån online er en fordel for låntagerne. Sagen er den, at hver gang, der kommer et nyt lånefirma i Danmark, så har de bedre tilbud og bedre vilkår. Er du på udkig efter nye lån online fra både 2018, 2019 2020 eller 2021, så tag et kig i denne netlån oversigt på Lån-sikkerhed: https://xn--ln-sikkerhed-tcb.dk/netlaan/

Inden du låner penge

Når vi snakker lån, er det vigtigt, at du nøje har overvejet de forskellige alternativer. Der er bestemt ikke noget galt i at låne penge, men tænk dig godt om inden, du gør det. Neden for har vi listet en række gode råd inden optagelse af quicklån:

OBS: DU KAN IKKE LÆNGERE LÅNE PENGE GRATIS

 1. Har du virkelig for kviklånet? Husk, det er billigere at spare op, end det er låne.
 2. Kan din økonomi klare de ekstra afdrag? Læg et budget, så du får overblik over din økonomi og dit månedlige rådighedsbeløb.
 3. Ved du helt præcis, hvad netlånet vil koste dig inkl. alle låneomkostningerne?
 4. Lån ikke flere penge end du har brug for.
 5. OBS: Flere af udbyderne, som Simbo, VIVUS, Ferratum og LendOn, tilbyder gratis quicklån helt uden renter og gebyrer til alle nye kunder. De gratis og rentefrie netlån er god måde at stifte bekendtskab med det online lånemarked.

14 dages fortrydelsesret

Hvis du fortryder, at du har optaget kviklånet, så husk at du har 14 dages fortrydelsesret. Inden for 14 dage efter du har underskrevet låneansøgningen, kan du til enhver en tid fortryde lånet og opsige det. Ønsker du 48 timers betænkningstid, inden du skriver under på låneaftalen, kan du også sagtens få det. De 48 timer giver dig til at sove på din beslutning, og skulle du fortryde, lader du bare være med at underskrive låneaftalen

OBS: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udarbejdet en omfattende analyse af markedet for quicklån.

Lånekilde: Billige Kviklån Danmark