Vil hjælpe alle

Lige siden jeg var helt lille, har jeg altid haft det her kald til at hjælpe. Det var ligegyldigt, om det var en kattekilling eller en narkoman, som havde brug for hjælp. Jeg stillede op og hjalp. Enten med at give killingen et måltid eller at få narkomanen samlet op og få hende eller ham på hospitalet. Det er bare min personlighed, der fungerer sådan. Jeg kan bare ikke køre forbi et sted eller en sjæl, der har brug for hjælp.

Jeg kan ikke lade være

Det er noget, som jeg taler med mine forældre om meget ofte. De har altid rost mig for min hjælpsomhed. De har dog også udtrykt deres bekymring, da jeg rejste til Afrika som frivillig for at hjælpe under ebola krisen. Men de siger også, at de er glade for, at jeg endelig har fundet et arbejde, som jeg er glad for, og hvor jeg faktisk hjælper mennesker.

Jeg er certificeret stresscoach

Jeg har nemlig taget en stresscoach uddannelse her: https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse . Og det her med, at arbejde med stresscoaching tilfredsstiller mig. Jeg er glad for det. Det var et bevidst valg, jeg foretog. Jeg kunne godt indse, at jeg ikke kan rejse hele verden rundt og redde syge mennesker hele mit liv. Jeg havde måske også fået nok af at se de ulykkelige skæbner, som jeg ikke kunne redde?

Så efter 15 år i Afrika og andre steder i verdenen vendte jeg snuden hjem og fandt ud af, at jeg faktisk godt kunne blive stresscoach. Og det er jo en folkesygdom i Danmark. Og mange andre steder i verdenen. Så det afskærer mig ikke fra at kunne rejse, hvis jeg finder ud af, at jeg vil det på et senere tidspunkt.

Min praksis går godt. Jeg har mange klienter. Dem, som jeg hjælper, giver mig meget glæde. Jeg får kærlige breve, jeg får gode anmeldelser, og kan man bede om mere?